Hans Gigengack

Fadie Hanna

Sonja de Jong

Niels de Ruig cs

Kruisbestuiving

Onderzoek lezen en begrijpen is één ding. Maar hoe je theorie aan de praktijk verbindt is een tweede. In deze workshop willen wij deze tweede stap bespreken aan de hand van drie begrippen: eigenaarschap, dialoog en betekenis. Dit doen we vanuit vier verschillende perspectieven: die van leerkracht, coördinator, directeur en docent aan de Universitaire Pabo.  Iedereen is bruggenbouwer op zijn eigen manier; samen proberen wij theorie en praktijk te verbinden.

Meer info

Bio

Sonja de Jong. Toptalent. Afgestudeerd aan de Universitaire Pabo van Amsterdam en werkzaam als leerkracht en leerteamcoördinator op de 5e Montessorischool in Amsterdam. Genomineerd voor de landelijke scriptieprijs van de Academische Pabo’s 2017. Sonja geeft leiding aan eigen bouw, wat heeft geresulteerd in een steeds verdere implementatie van Onderzoekend en Ontwerpend leren.

Fadie Hanna. Leergierig. Doet als promovendus onderzoek naar de beroepsidentiteit bij Pabo studenten en is docent aan de Universitaire Pabo van Amsterdam. Fadie probeert altijd mensen te verbinden, dat is zijn kracht.
Hans Gigengack. Eigenzinnig. Directeur van de 5e Montessorischool. Hecht waarde aan het experiment en daagt leerkrachten uit dit samen met hem aan te gaan.

Niels de Ruig, bruggenbouwer, is sinds 2014 Projectleider Onderzoekend en Ontwerpend leren op de 5e Montessorischool. Daarnaast zit hij in de afrondende fase van zijn Research Master Child Development en Education aan de Universiteit van Amsterdam.

Downloads

Nog geen downloads beschikbaar