Robin de Lange

PhD onderzoeker Universiteit Leiden | Oprichter Virtual Reality Learning Lab

Workshop

Nederlands

Virtual Reality, een meerwaarde in het onderwijs?

Veel mensen zijn enthousiast over de mogelijkheden van Virtual Reality (VR) als leermiddel. Maar waarom eigenlijk? In deze workshop vertelt Robin over de huidige stand van het onderzoek, aanwijzingen waarom Virtual Reality meerwaarde kan bieden, maar ook over gevaren, uitdagingen en toekomstig onderzoek.

Deelnemers beleven de nieuwste VR ervaringen zelf en gaan samen op zoek naar interessante toepassingen!

English

Virtual Reality, an added value in education?

Many people are enthusiastic about the possibilities of Virtual Reality (VR) as a learning tool. But why? In this workshop Robin talks about the current state of research, indications why Virtual Reality can offer added value, but also about dangers, challenges and future research.

Participants experience the latest VR experiences themselves, and together they explore interesting applications!

Meer info

Bio

Robin is de oprichter van het Virtual Reality Learning Lab en PhD onderzoeker aan de Universiteit Leiden onder supervisie van prof. dr. Bas Haring. Hij onderzoekt de mogelijke meerwaarde van Virtual en Augmented Reality als leermiddel.

Robin heeft een bachelor in natuurkunde en filosofie afgerond en een master in Media Technology. Voor het VR Learning lab was hij o.a. de eigenaar van een huiswerkinstituut en de oprichter van Lyceo CodeLab.

Downloads

Nog geen downloads beschikbaar